17
Mayıs
2024
Cuma
GEBZE - KOCAELİ

Kocaeli Gebze: Kutan İlçe adaylarını tanıttı

Saadet Partisi (SP) Gebze İlçe Teşkilatı tarafından bugün Gebze Belediye Kültür Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına katılan SP Genel Başkan Yardımcısı Recai Kutan, belediyeciliğin "milli görüş"ün işi olduğunu söyledi.

SP Gebze İlçe Teşkilatı tarafından Gebze Belediye Kültür Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına SP Genel Başkan Yardımcısı Recai Kutan’ın yanı sıra Seçim İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sünnetçioğlu, Genel İdare Kurul Üyeleri Hasan Bitmez, Alaaddin Köksal ve Fettullah Erbaş, SP Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Batuk, SP Kocaeli İl Başkanı Birol Aydın, SP Gebze İlçe Başkanı Abdurrahman Dursun ile başkan adayları, partililer ve çok sayıda davetli katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan ve belediyeciliğin "milli görüş"ün işi olduğunu belirten SP Genel Başkan Yardımcısı Recai Kutan, "İstanbul’un başı, "milli görüş"ten önce "3 Ç" diye adlandırdığımız çukur, çamur ve çöp ile dertteydi. Ancak "milli görüş" geldi ve bütün bu sorunlar ortadan kalktı. İstanbul’un dışındaki bütün şehirlerdeki arkadaşlarımız da "milli görüş" belediyeciliğin en güzel örneklerini sundular ve bundan sonra da sunmaya devam edecekler" dedi.

Konuşmasının bir bölümünde AK Parti hükümetini de eleştiren Kutan, "Ekonomi iyi gidiyor, borsa çıkıyormuş. Bununla birlikte enflasyon düşüyormuş. Ekonomiyi IMF’ye teslim etmişler. Asgari ücret için ne vaat ettiler, ancak 303 milyon lira verebildiler. Bu utanç verici bir rakamdır" şeklinde konuştu.

SP Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Batuk da, Türkiye’nin önemli bir dönüm noktasında bulunduğunu ifade ederek, "Türkiye’nin ’milli görüş’e olan ihtiyacı her gün artan bir durumdadır. Milli görüşçülerin rakipleri kendileridir. Biz bu seçimde sadece belediye başkanını seçmeyeceğiz. Bu seçimle 14 aylık AK Parti iktidarının karnesini de vereceğiz" dedi.
Toplantının bir bölümünde SP Genel Başkanı Necmettin Erbakan da, sürpriz yaparak toplantıya telefonla katıldı. Telefonda Gebze’nin milli görüşün kalesi olduğunu belirten Erbakan, "Milli görüş belediye başkanlarına Allah hidayet verir. SP’nin adaylarını destekleyin. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Gebze’de bütün seçimleri milli görüş kazanacaktır" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Saadet Partisi’nin Güzeltepe Beldesi hariç Gebze merkez ve 4 belde belediye başkan adayları tek tek toplantıya katılanlara tanıtıldı. Toplantının sonunda SP’nin Gebze Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği Hüseyin Öztürk ile Darıca’dan Eyüp Karagülle, Dilovası’ndan Nihat Yıldırım, Tavşancıl’dan Eşref Öner ve Şekerpınar’dan Mustafa Kaya, Kutan’ın elini öperek toplu halde fotoğraf çektirdiler. Adaylara ayrıca seçildikleri taktirde yörelerindeki vatandaşlarına kurban olmalarını temsilen serçe parmaklarına kına yakıldı.

KOCAELİ
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2004 Cumartesi 21:28:59
Güncelleme :16 Ocak 2004 Cuma 18:00:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa ÇELİK IP: 78.187.36.xxx Tarih : 21.08.2008 11:00:35

darıca belediye seçimlerinde eyüp başkana çok çalıştık ama sagolsun bi teşekkür etmeden gitti onun için seçimlerde iyi bir başkan adayı istemekte bulunuyorum başarılarınızın devamını beklerim.allahın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun