19
Mayıs
2024
Pazar
GEBZE - KOCAELİ

Köşker görevi devraldı

Gebze Belediye Başkanlığı'na seçilen Adnan Köşker, belediye binasında düzenlenen törenle görevi eski Başkan İbrahim Pehlivan'dan devraldı.

Gebze Kültür Merkezi salonunda yapılan törende, 29 Mart yerel seçimlerde AK Parti'den Gebze Belediye Başkanlığı'na seçilen Adnan Köşker, eski başkan İbrahim Pehlivan'dan görevi devraldı.

İlçe Seçim Kurulu'nda mazbatasını aldıktan sonra meclis üyeleriyle birlikte Gebze Belediyesi'ne geldi. Adnan Köşker, mührü eski başkan İbrahim Pehlivan'ın elinden alırken yaptığı konuşmada, Pehlivan'la 5 yıl boyunca uyum içinde bir birlerini incitmeden çalıştıklarını ifade ederek, "Gebze'yi güzel günler bekliyor. Önümüzdeki dönem hep birlikte güzel hizmetlere imza atacağız" dedi.

Görevi devreden eski başkan İbrahim Pehlivan da, Gebze'nin mührünü AK Parti'nin ak kadrolarına vermekten büyük mutluluk duyduğunu, görevini gönül huzuruyla bıraktığını beliritti.

Törene katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, "Yaptığımız her hizmette hükümetimizin ve başbakanımızın eli var. Gebze'ye yaptığımız hizmetlerde asıl lokomotif görevini yapan hükümetimizdir. Başbakanımız popülist politika yapmadı. Gebze'yi il yapma sözü vermedi. Gebze'yi kalkındıracağız dedi. Halkımız da yaptığımız hizmetleri inkar etmedi ve bize 5 yıl daha görev verdi. Gebze halkına buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Gebze yeni dönemde daha canlı, daha mutlu, daha güzel bir şehir olacak" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2009 Cuma 16:30:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?