19
Mayıs
2024
Pazar
GEBZE - KOCAELİ

Köşker iddialı konuştu

AK Parti Gebze Belediye Başkan adayı Adnan Köşker, "Seçimin birincisi açık ara biz olacağız. İkinci partiyle aramızda en az yüzde 20 fark var" dedi.

Seçimden önce basına son durum eğerlendirmesini yapan Köşker iddialı konuştu. Yapılan tüm kamuoyu yoklamalarında birinci parti gözüktüklerini, ikinci partiyle en az aralarında yüzde 20 fark olduğunu söyleyen Adnan Köşker, "Son zamanda diğer siyasi partiler hakkımızda asılsız iftiralar ortaya atmaya başladı. Gebze için proje üretmeyen siyasiler, çamur at izi kalsın politikası güdüyorlar. Ben çıktığım bu yolda kimseyi karalamadım. Her zaman kendimi, projelerimi ve ekibimi anlattım. Ama Gebze için projesi olmayanlar bana iftira atıp, olur olmadık açıklamalarda bulunuyor. Allah'a şükür ki, Gebze kamuoyu bunlara inanmadı, inanmayacaktır. Gebze için 41 mega proje hazırladık. Hazırladığımız hiçbir proje hayal değil. Hepsinin alt yapı çalışması yapılmış ve projesi çizilmiş çalışmalar. Uygulanacağı yerler ve ödenekleri hazır" diye konuştu.

Öte yandan AK Parti Gebze ilçe teşkilatı, BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopterinin düşmesinin ardından seçim çalışmalarını iptal etti.
AK Parti Gebze Teşkilatı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Gebze genelinde seçim çalışmaları iptal edilirken, sesli propagandalar durduruldu. Gebze genelinde dolaşan parti otobüsleri merkeze çağrıldı. Yapılan açıklamada, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Yılmaz Bayram, "Kahramanmaraş'ın Çağlayancerit ilçesinde partisinin düzenlediği mitingin ardından Yozgat'ın Yerköy ilçesine giderken helikopteri düşen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve 5 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

BBP heyetinin başına gelen acı olay, tüm Türkiye'de olduğu gibi Gebze'yi de yasa boğdu. Bu üzücü olay karşısında AK Parti Gebze ilçe teşkilatı olarak, bu sabah itibarıyla Gebze genelindeki tüm seçim çalışmalarını iptal ettik. Tüm seçim çalışmaları, propaganda faaliyetleri ve sesli çalışmalar iptal edildi. AK Parti'nin Gebze'deki tüm otobüsleri Seçim Koordinasyon Merkezi'ne çağrıldı. Muhsin Bey Türk siyasetinde sevilen ve sayılan bir insandır. Kendisinin başına gelen bu kaza, hepimizi derinden üzmüştür. Muhsin Bey ve ekibinden gelecek hayırlı bir habere kadar Gebze genelindeki tüm seçim çalışmalarımızı iptal ettik. Allah onları sevenlerine ve ailesine bağışlasın" ifadelerini kullandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 15:31:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?