19
Mayıs
2024
Pazar
GEBZE - KOCAELİ

Köşker makam odasını unuttu

KÖŞKER MAKAM ODASINI UNUTTU

Sabahın ilk ışıklarıyla evden çıkan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, güne esnaf ziyaretleriyle başlayıp, vatandaşların sıkıntılarını yerinde tespit ediyor.

Belediye Başkanı Adnan Köşker, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte çıktığı evine gece yarısı dönüyor. Güne Gebzeli esnaflarla birlikte başlayan Başkan Köşker, kahvaltısını da esnaflarla yapıyor. Belirli bir program dahilinde esnaf turu yapan Köşker, esnafın belediyeden beklentilerini bizzat yerinde dinliyor. Sıkıntıları bire bir başkana anlatma fırsatı bulan esnaf ise halinden memnun.

Makam odasından bir şehrin yönetilmeyeceğini söyleyen Başkan Köşker, “Oturduğunuz yerden vatandaşın meselesini bilmeniz imkansız. Makam odanızda kaç kişiyi ağırlayabilir kaç kişiyle görüşebilirsiniz. Ama ben her zaman yüzlerce kişiye ulaşıyorum. Onlarca esnafı ziyaret ediyor, onlarla oturup sohbet ediyorum. Birçok sorunu yerinde çözmüş oluyoruz. Seçim döneminde söz verdiğimiz gibi vatandaş asla bizim ayağımıza gelmeyecek, biz vatandaşın ayağına gideceğiz” dedi.

İnsanlarla bire bir görüşmenin verimli olduğunu anlatan Köşker, “Büyükşehir Belediyesi Gebze’de önemli yatırımlar yapıyor. Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu Gebze’yi çok önemsiyor. Bizim yaptığımız yatırımlar da var. Bunları tek tek anlatmamız lazım. Bence en önemli reklam insanın kendini ve yaptıklarını anlatmasıdır. Vatandaşımıza ne yaptığımızı, yapacaklarımızı bizzat kendimiz anlatıyoruz.” diye konuştu.

KÖŞKER MAKAM ODASINI UNUTTU
İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2010 Pazartesi 18:19:05
Güncelleme :14 Haziran 2010 Pazartesi 23:45:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?