18
Mayıs
2024
Cumartesi
GEBZE - KOCAELİ

Köşker’den zabıtalara seminer

KÖŞKER’DEN ZABITALARA SEMİNER

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, zabıta görevlilerinden esnafa ve vatandaşlara karşı her zaman güler yüzlü ve hoşgörülü olmalarını istedi.

Zabıta personeli ile bir değerlendirme toplantısı yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yaptıkları tüm hizmetlerde vatandaş memnuniyetinin esas olduğunu belirterek, “Sizler benim ve belediyemizin aynasısınız. Halkla her zaman yüzyüze iletişim halinde olan çok özel ve zor bir görevi yerine getiriyorsunuz. Yaptığımız her işte vatandaşı ikna edelim onların gönlünü kazanalım” dedi.

Gebze Belediyesi Trafik Eğitim Parkı dershanesinde düzenlenen toplantıda 100’e yakın zabıta personeli ile bir araya gelen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Sizler üniformanızla beni ve belediyemizi temsil ediyorsunuz. Zor bir göreviniz var. Bazen işyeri kapatmak için, bazen kaçak bir binayı yıkmak için vatandaşla iletişim kuruyorsunuz. Her ne sebeple giderseniz gidin, esnafa ve vatandaşa her zaman güler yüzlü, gönül alıcı davranalım. Sevgi merkezli iletişim kuralım. İkna edici olalım. Vatandaşın tavrı ne olursa olsun hoşgörülü davranalım” diye konuştu.

Zabıta Müdürlüğü’nden gıda denetimlerine ağırlık vermelerini isteyen Başkan Köşker, Gebze Belediyesi olarak amaçlarının vatandaşların sağlıklı ve temiz alışveriş yapmasını sağlamak olduğunu ifade ederek, “Gıda denetimlerimizi yoğunlaştıralım. Amacımız esnafa ceza yazmak değil. Ceza son çaredir” dedi.

Kaçak yapı denetimleriyle ilgili tavrının açık olduğunu belirten Köşker, “Kaçak yapıya taviz vermemiz söz konusu değil. Kaçak yapılar konusunda elbette gerekeni yapacağız” dedi.

KÖŞKER’DEN ZABITALARA SEMİNER
İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2010 Salı 13:20:02
Güncelleme :6 Temmuz 2010 Salı 13:24:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?