19
Mayıs
2024
Pazar
GEBZE - KOCAELİ

Kuyumcu hırsızı kameraya yakalandı

Gebze İlçesi'nde, bir kuyumcunun dükkanından kısa süreliğine dışarı çıkmasını fırsat bilen hırsız, vitrinde bulunan 7 adet bileziği çalarak kaçtı. Hırsızlık olayı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. 

Abdi İpekçi Mahallesi Ertuğrul Gazi Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Hatice Çakır'a ait Aleyna Giyim ve Kuyumculuk isimli işyerine gelen kimliği belirsiz bir kişi, işyeri sahibinin kısa süreliğine dışarı çıkmasını fırsat bilerek, açık unutulan vitrinde bulunan ve değeri yaklaşık 2.5-3 bin YTL olan 7 adet altın bileziği çalarak kaçtı. Hırsızlık olayı işyerinde bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. 

Kamera görüntülerine göre 16-17 yaşlarındaki genç hırsız, hırsızlık anında montunun kapüşonuyla yüzünü gizlemeye çalışmasına rağmen, başka bir açıdaki kamera tarafından yüzü net bir şekilde görüntülendi. Emniyet ekipleri hemen işyerine gelerek parmak izi aldı.
Olayın şaşkınlığını yaşayan işyeri sahibi Hatice Çakır, başka bir müşterisiyle ilgilenmek üzere kısa süreliğine dışarı çıktığını ve o sırada hırsızın gizlice içeri girerek vitrinden bilezikleri çaldığını söyledi. Kamera kayıtlarına el koyan polisler, görüntüden eşkalini aldıkları hırsızı yakalamaya çalışıyor.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2006 Çarşamba 16:46:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gizem IP: 85.101.2.xxx Tarih : 26.12.2006 23:29:10
gebzede oluor böle hırsızlıklar bu hırsızların hepsini cezaevine göndermeleri lazim..