19
Mayıs
2024
Pazar
GEBZE - KOCAELİ

Mimar Sinan böyle toplantı görmedi

AK Parti Gebze ilçe başkanlığı Beylikbağı bölgesinde Mimar Sinan Mahallesi’ne çıkarma yaptı. Kahve toplantısı mini mitinge dönüşürken yağmur ve fırtınaya rağmen sokaklar vatandaşlarla dolup taştı. Gebze Belediyesi başkan yardımcısı Metin Gökçe önemli mesajlar verdi.

 

AK Parti’nin Gebze’deki toplantısı miting havasında geçti. AK Parti seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gebze’de, başkan adayı Adnan Köşker, Gebze belediyesi başkan yardımcısı Metin Gökçe, il kadın kolları başkanı Oya Tunçel ve ilçe başkanı Yılmaz Bayram ile adeta mitingi aratmayan bir toplantı gerçekleştirildi.

Kadınlar yoğunluktaydı

Gebze’nin kalabalık mahallelerinden Mimar Sinan Mahallesi Merkez Kıraathanesi’nde yapılan toplantıda, kadınlar yoğunluktaydı. Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gökçe’nin de katıldığı toplantıda, Ak Parti’nin yaptığı çalışmalara dikkat çekildi. Toplantının en ilgi çeken yanı ise Mimar Sinan Mahallesi’nin tarihinde gördüğü en yoğun katılımlı toplantılardan biri olmasıydı.

Dere geçerken at değiştirilmez

Metin Gökçe yaptığı konuşmada “Dere geçerken at değiştirilmez” ifadesini kullandı. “Devam eden bir hizmet kervanı var. Bunun devam etmesi için destek istiyoruz” dedi. Yağmur altında konuşmasını gerçekleştiren Gebze Belediye Başkan Adayı Adnan Köşker ise “5 yıl önce burularda dolaşırken arabayla dahi dolaşamadığımız yerler vardı. Artık başkaları gibi bir köprü yapıp onunla övünmüyoruz” dedi.

Yapamayacağımız sözü vermedik

Kalabalığa seslenen Köşker, “Yapamayacağımız hiçbir sözü size vermedik. Sizlerle beraber daha güzel hizmetler yapacağız. Amacımız Gebze’yi yaşanabilir bir hale getirmek. Korkusuzca bu işlere soyunduk” diye konuştu. Köşker, sözlerinin devamında ise gençlerin tezahüratlarıyla karşılaştı. Köşker’in “Hizmete devam” sözlerine Ak Partili gençler. “Çalışınca oluyor ”sözleri ve alkışlarla karşılık verdi.


 

..
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 12:04:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?