18
Mayıs
2024
Cumartesi
GEBZE - KOCAELİ

Ormandaki otomobil yandı

Kocaeli’nin Gebze İlçesi Denizli Köyü’nde ormanlık alanda park halindeki bir otomobilde yangın çıktı. Tamamen yanan aracın içerisinden çıkarılan cesedin trafik müşaviri Harun Akçay’a ait olduğundan şüpheleniliyor.

Olay, Denizli Köyü Köseler Sapağı Balaban Tepesi Mevkii’ndeki ormanlık alanda dün akşam meydana geldi. Orman içinden geçen yol üzerinde park halinde bulunan plakası tespit edilemeyen bir otomobilde, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden itfaiye ve jandarma ekipleri, ormanlık alana sıçrayan yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yanan otomobilde yapılan incelemede, ön kısımdaki yolcu koltuğunda tamamen yanmış bir erkek cesedi bulundu.

Yapılan araştırma sonucu otomobilin Gebze’de Karadeniz Trafik Müşavirliği’nin sahibi olan Harun Akça (30) isimli bir kişiye ait olduğu tespit edildi. Yanan cesedin de bu kişiye ait olduğu üzerinde duruluyor. Piyasaya yüklü miktarda borcu olduğu öğrenilen Akça’nın, alacak verecek meselesi nedeniyle, kimliği belirsiz kişilerce çıkan tartışma sonucu, başından vurulduktan sonra, otomobiliyle birlikte yakıldığı tahmin ediliyor. Görgü tanıkları, araç yandığı sırada yaklaşık 1 dakika süresince korna çalındığını ve yanan kişinin ellerinin direksiyona, tele benzer bir şeyle bağlı olduğunu iddia ettiler. Ceset ilk incelemenin ardından, kesin ölüm sebebi ve kimliğinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Öte yandan, olay yerine giden basın mensuplarının yanan otomobilden görüntü almasına izin verilmedi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

KOCAELİ (İHA) -
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2004 Cuma 09:12:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?