18
Mayıs
2024
Cumartesi
GEBZE - KOCAELİ

Problem çözme teknikleri semineri

GEBZE'DE 'PROBLEM ÇÖZME TEKNİKLERİ' EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Gebze Belediyesi'nin Marmara Belediyeler Birliği ile ortaklaşa düzenlediği 'Problem çözme teknikleri' konulu eğitim semineri Gebze Ticaret Odası Salonu'nda yapıldı.

Seminerde konuşan Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Nihat Erdoğmuş, sürekli gelişen dünyada özel ve kamu kurumlarının değişmek zorunda olduğunu söyledi. Belediyelerin de değişime ayak uydurması gerektiğini belirten Prof. Dr. Nihat Erdoğmuş, belediyelerin yabancı belediyelerle kendilerini mukayese etmesini tavsiye etti. Erdoğmuş, belediye yöneticilerinin performanslarını yurt dışındaki örneklere bakarak ölçmesini istedi.

Gebze Belediye Başkanvekili Yunus Tekin ise, belediye olarak kurumsallaşma konusunda büyük aşama kaydettiklerini belirtti. Eğitime de büyük önem verdiklerini ifade eden Tekin, çok yönlü hizmet veren belediyelerin çok farklı sıkıntılarla karşılaştığını, bu seminerin kendilerine yeni ufuklar açacağını kaydetti.

Marmara Belediyeler Birliği Eğitim Sorumlusu Yurten Biçer, Gebze Belediyesi'nin başarılı bir organizasyona ev sahipliği yaptığını belirterek, yetkililere teşekkür etti.

Seminer sonunda katılımcılara Başkanvekili Tekin ve protokol tarafından sertifika verildi.

GEBZE'DE 'PROBLEM ÇÖZME TEKNİKLERİ' EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2010 Pazar 12:30:04
Güncelleme :28 Mart 2010 Pazar 18:06:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?