27
Mayıs
2024
Pazertesi
GEBZE - KOCAELİ

Sapık tedavi olmak istiyor!

KÜÇÜK KIZLARI TACİZDEN İKİNCİ KEZ TUTUKLANAN ZANLI TEDAVİ İSTİYOR

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, küçük kız çocuklarına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan F.E., hasta olduğunu söyleyerek, "Yaşıtım olan kız arkadaşlarım var, onlara karşı bir şey hissetmiyorum. Ama küçük kız çocuklarını görünce kendime engel olamıyorum. Tedavi olmak istiyorum" dedi.

Yaklaşık bir yıl önce İstanbul'un Pendik ilçesinde küçük kız çocuklarına cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklanıp cezaevine gönderilen F.E., serbest kaldıktan sonra geçen hafta Gebze'de aynı suçtan polis tarafından gözaltına alındı. Gebze Emniyet Müdürlüğü'nde götürülen F.E., ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Gebze Cezaevi'ne gönderildi.

İkinci defa aynı suçtan cezaevine giren F.E., ifadesinde hasta olduğunu söyledi. Pendik'te işlediği suçtan dolayı cezaevine girdiğinde savcılığa dilekçe vererek tedavi olmak isteyen F.E., Gebze'de benzer talepleri dile getirdi. F.E, ifadesinde çok pişman olduğunu ancak kendine engel olamadığını belirterek, "Küçük kız çocuklarını görünce kendime engel olamıyorum. Bu durumdan çok utanıyorum. Normal yaşıtım olan kız arkadaşlarım var, onlara karşı bir şey hissetmiyorum. Fakat küçük kız çocuklarını görünce kendimi kaybediyorum" diye konuştu.

Tedavi olmak istediğini tekrarlayan F.E., "Bu durumdan çok utanıyorum ama ne yapayım elimde değil. Kendimi tedavi etmeye çalıştım, başarılı olamadım. İnternette bu hastalığımla ilgili çözüm aradım ancak beceremedim. Ne olur beni tedavi ettirin. Bu durumdan utanç duyuyorum. Ne olur bana yardım edin. Ben hasta bir insanım. Devlet bana sahip çıksın, beni tedavi ettirsinler" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2009 Salı 11:18:04
Güncelleme :1 Aralık 2009 Salı 19:37:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?