19
Mayıs
2024
Pazar
GEBZE - KOCAELİ

Şekerbank'ta kaşla göz arasında soygun

Gebze'deki Şekerbank Şubesi’ne gelen kimliği belirsiz bir kişi, banka görevlisinin bir anlık dikkatsizliğinden faydalanarak, çekmecede bulunan yaklaşık 30 bin YTL’yi alarak kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Gebze Hacıhalil Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde bulunan Şekerbank Şubesi’ne gelen kimliği belirsiz bir kişi, banka görevlisine para yatırmak istediğini söyledi. Bir süre görevliden işlemler hakkında bilgi alan şahıs, daha sonra telefon görüşmesi yapacağını bildirip masadan kalkarak banka içinde dolaşmaya başladı.

 Bu sırada görevlinin de fotokopi çekmek için masadan kalkmasını fırsat bilen şahıs, el çabukluğuyla banka görevlisinin çekmecesini açarak, içinde bulunan yaklaşık 30 bin YTL’yi alarak kaçtı. Bir süre sonra tekrar masasına dönen görevli, çekmeceyi açtığında paraların yerinde olmadığını görünce soyulduğunu anladı. Olayın duyulması üzerine harekete geçen polis, banka çalışanlarından aldıkları eşkale göre hırsızı aramaya başladı.

Bankada bulunan güvenlik kameralarının, bir süre önce başka bir şubeye takılmak üzere söküldüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmaya devam ediliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2005 Cuma 14:32:45
Güncelleme :30 Nisan 2005 Cumartesi 10:47:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?