23
Mayıs
2024
Perşembe
GEBZE - KOCAELİ

Şoförler Odası Başkanı bıçaklandı

Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde dün akşam meydana gelen olayda, Gebze Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Bülbül, hafif şekilde çarptığı genç ve arkadaşlarının bıçaklı saldırısına uğradı.

Olay, Mustafa Paşa Mahallesi Bağdat Caddesi üzerinde, dün akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gebze Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Bülbül, 41 L 0001 resmi plakalı otomobiliyle, cadde üzerinde ilerlerken, bir gence hafif şekilde çarptı. Kaza sonrası genç ve yanındaki arkadaşları ile tartışmaya başlayan Bülbül, tartışmanın büyümesi üzerine gençlerin bıçaklı saldırısına uğradı.

Üzerindeki ruhsatlı silahı gençler tarafından alındıktan sonra başından darp edilen ve göğsünden de 4 bıçak darbesi alan Başkan Bülbül, olay yerine gelen bir ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevkedildi. Hastanede tedavi altına alınan İsmail Bülbül’ün, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayın ardından araştırma yapan Gebze Polisi, olaya karıştıkları gerekçesiyle Tufan Karaçay (25) ve Vedat Söğüt (24) isimli 2 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Çeşitli suçlardan dolayı sabıkalı oldukları tespit edilen Karaçay ve Söğüt’ün üzerlerinde yapılan aramada, Başkan İsmail Bülbül’den aldıkları ruhsatlı silah ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişinin aranmasına devam edilirken, başlatılan geniş çaplı soruşturma ise sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2005 Salı 15:56:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?