26
Mayıs
2024
Pazar
GEBZE - KOCAELİ

TÜMSİAD'dan MHP adayına ziyaret

TÜMSİAD Gebze Şubesi Başkanı İsmail Akıncı, MHP Gebze Belediye Başkan adayı Nevzat Coşkun'u Seçim Koordinasyon Merkezi'nde ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette MHP Gebze İlçe Başkanı Hamit Kuş da hazır bulundu. TÜMSİAD Gebze Şubesi olarak çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini söyleyen İsmail Akıncılar, "Üyelerimizin kişisel ve kurumsal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yüz civarında işadamı ile bir çatı altında toplanmayı başardık. TÜMSİAD olarak Gebze bölgesinde yer alan iş adamlarımıza birçok alanda hizmet vermek amacı ile buradayız. Her alanda başarıyı yakalamış iş adamı kuşağı oluşturmak için faaliyetlerimize ara vermeden devam etmek istiyoruz. Bizlerde önümüzdeki yerel seçimlerde bu kentin yönetimine talip olan yöneticilerimizi bu bağlamda ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunuyoruz. Hepimiz Gebzeliyiz ve burada yaşıyoruz. Önümüzdeki dönem Gebze daha planlı bir şeklide yönetilmelidir" diye konuştu.

MHP Gebze Belediye Başkan adayı Nevzat Coşkun, Gebze'nin 1980'li yıllardan itibaren sanayinin gelişmesiyle birlikte hızlı bir nüfus artışına sahne olduğunu belirterek, "Gebze sanayinin gelişmesine paralel hızlı nüfus artışıyla bu gün 40 ilden daha büyük bir ilçe haline gelmiştir. Bu hızlı büyüme belediye hizmetlerine yansımadığı gibi çarpık kentleşme, plansız büyüme ve sosyal olarak birçok hizmetin gelmemesine neden olmuştur. Biz tamamen öz kaynaklara yönelik olarak yapılacak çalışmalarla Gebze'yi modern kent kimliğine kavuşturacağız" ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 15:09:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?