25
Mayıs
2024
Cumartesi
GEBZE - KOCAELİ

Vahşeti kameraya çekmişler

VAHŞETİ KAMERAYA ÇEKMİŞLER

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde silahla vurulup öldürüldükten sonra parçalanarak valiz içinde toprağa gömülen Cengiz Nurçin ile Nizam Polat'ı öldüren zanlıların, cinayet anı ve öncesi yaptıkları işkenceleri video kamera ile kaydettiği ortaya çıktı.

2.5 ay önce İstanbul Maltepe'de işlenen Nesim Özbey cinayetinin hesaplaşması olarak katledildikleri ileri sürülen Cengiz Nurçin ve Nizam Polat'ın öldürülmesiyle ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. Öldürüldükten sonra valize konularak toprağa gömülen ve yaklaşık 2 yıldır cinayetten haklarında arama kararı bulunan Nurçin ile Polat'ın öldürülmeden önce İstanbul'da bir evde işkenceye maruz kaldığı ortaya çıktı. Ümraniye polisince gerçekleştirilen operasyonlarda, cinayetlerin zanlıları ve

azmettiricileri oldukları ileri sürülen kişilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda Nurçin ile Polat'ın öldürülmeden önce sorguya alınarak işkence edildiği ve yapılan işkencelerin kamera ile kayıt edildiği belirlendi. Öldürülmeden önce sorguya alınan Cengiz Nurçin'in silahla iki el kafasından vurulduktan sonra vücudunun 12 parçaya ayrıldığı tespit edildi. Nurçin ile birlikte sorgulanan Nizam Polat'ın ise öldürülmeden önce üç el bacaklarından vurulduğu, ardından da kafasına tek el ateş edilerek katledildiği tespit edildi.

Bu arada Maltepe'de öldürülen Nesim Özbey'in yakınlarının, cinayetler işlenmeden önce Cengiz Nurçin ile Nizam Polat'ın yakınlarını telefonla arayarak, "Bunların cesetlerini parçalara ayıracağız" dediği iddia edildi.

VAHŞETİ KAMERAYA ÇEKMİŞLER
İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2009 Pazartesi 16:22:01
Güncelleme :28 Aralık 2009 Pazartesi 20:30:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?