20
Mayıs
2024
Pazertesi
GEBZE - KOCAELİ

'Yeniden adayım'

Kocaeli'nin Gebze ilçesinden yayın yapan Radyo Mavi'nin "Açık Mikrofon" isimli programına konuk olan Kocaeli'nin Çayırova ilçesisinin Belediye Başkanı Dr. Faruk Taşçı, yeniden aday olacağını söyledi.


Başkan Faruk Taşçı, Çayırova'da 5 yıl boyunca yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi ve önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkanlığına tekrar aday olacağını söyledi. Başkan Taşçı, "Eğitimden sağlığa, halkımızın belediye hizmetlerinden yararlanmasına, sosyal ve kültürel çalışmalara kadar birçok alanda çok önemli adımlar attık. Çayırova'da 40-50 kişilik sınıflarda eğitim gören çocuklarımız belediyemizin yaptığı girişimler sonucu yeni okullarına kavuşarak eğitimde bölgenin adeta çağ atlaması sağlandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin katkı ve destekleri ile Çayırova adeta şantiyeye dönüştü ve yerel anlamda bir çok proje başarılı bir şekilde hayata geçirildi. Dere yatakların ıslah edilmesi, sevgi köyü kurulması, yollar, caddeler ve sokakların kente yakışır bir şekle sokulması, yeni hizmet binalarının kurulması önemli adımlar olarak halkımızın hizmetine sunuldu" diye konuştu.
Çayırova'nın ilçe olması ile birlikte önümüzdeki dönemde Kocaeli bölgesinin yükselen yıldızı olacağını ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Faruk Taşçı, "Allah kısmet ederse 5 yıl daha Çayırova halkına hizmet etmek istiyorum. Aday olmam Çayırova ve benim için hayırlı ise Allah bana nasip etsin. Değilse ben her zaman partimin hizmetinde olmaya devam eder, bölge insanıma hizmet etmek için çalışırım. Ben Çayırova halkının Doktor Faruk Taşçı'sıyım. Belediye başkanı olmadan önce de doktor olarak onlara her zaman hizmet etmenin kıvancını ve mutluluğunu yaşadım" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2008 Cuma 17:17:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?