18
Mayıs
2024
Cumartesi
GEBZE - KOCAELİ

Yine şişede durduğu gibi durmadı

Gebze'nin Dilovası Beldesi’nde sabaha karşı meydana gelen olayda, aşırı derecede alkol alan 3 arkadaş arasında çıkan tartışmada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Kocaeli’nin Gebze İlçesi Dilovası Beldesi Cumhuriyet Mahallesi Yavuz Selim Caddesi üzerinde sabaha karşı meydana geldi. Bir süre birlikte içki içen Kurtuluş Kurban (40), Mehmet Kuran (40) ve Alaaddin Bayram (46) isimli 3 arkadaş arasında, gecenin ilerleyen saatlerinde aldıkları alkolün de etkisiyle, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Alaaddin Bayram, cadde üzerine park ettiği arabasından arkadaşlarını indirdi. Bunun üzerine daha da alevlenen tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine, Alaaddin Bayram, yanında taşıdığı ruhsatsız tabancayla arkadaşlarının bacaklarına ve etrafa rastgele ateş etti.

Bayram’ın silahından çıkan kurşunlarla yaralanan Kurtuluş Kurban ile Mehmet Kuran, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından Gebze Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada ilk tedavileri yapılan yaralılar, ambulansla Kartal Dr. Lüfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilirken, yaralılardan durumu ağır olan Kurtuluş Kurban yolda hayatını kaybetti. Diğer yaralı Mehmet Kuran ise hastanede tedavi altına alındı.

Olayın ardından araştırmalarına başlayan güvenlik güçleri, olaydan sonra kaçan katil zanlısı Alaaddin Bayram’ı, kısa sürede olayda kullandığı ruhsatsız tabancayla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Olay yerinde yapılan incelemede ise, 5 adet boş mermi kovanı bulundu. Olayla ilgili soruşturmaya devam ediliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2005 Cuma 15:40:29
Güncelleme :13 Mayıs 2005 Cuma 15:44:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?