18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

'Maskeli Beşler' Darıca'da

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ne bağlı Darıca Beldesi'nde bulunun Boğaziçi Hayvanat Bahçesi bir Türk filmine ev sahipliği yapıyor.

Başrollerini Peker Açıkalın, Şafak Sezer, Mehmet Ali Alabora, Melih Ekener, Cengiz Küçükayvaz ve Sümer Tilmaç'ın paylaştığı, yönetmenliğini Murat Arslan'ın yaptığı "Maskeli Beşler" isimli film, Boğaziçi Hayvanat Bahçesi'nde çekiliyor. Çekimler öncesi film hakkında açıklamalarda bulunan Mehmet Ali Alabora, yetimhanede büyüyen 5 arkadaşın hayatının anlatıldığını söyleyerek, "Beş arkadaşın biri araba hırsızı, diğeri genç kızların peşinden koşuyor, biri horoz dövüştürüyor, biri duvar yıkıyor, biri de kapkaççılık yapıyor. Beş arkadaş cezaevinden çıktıktan sonra hem intikam, hem de ulvi bir görev için biraraya geliyorlar ve kendilerine 'Maskeli Beşler' ismini veriyorlar. Film İstanbul'un pek çok mekanında geçiyor. Bugün de hayvanat bahçesindeyiz" dedi.

Filmdeki rolü için kapkaç eğitimi aldığını söyleyen Cengiz Küçükayvaz, bu yüzden sık sık karakola düştüğünü söyledi. Filmde rol alan oyuncuları sürekli biraraya gelerek güzel işler çıkardığını söyleyen Peker Açıkalın da, bu ekibin başka filmlere de imza atacağını ifade etti.

Maymun kafeslerinin önünde açıklamada bulunan oyuncuların, maymunlardan ürktüğü gözlendi. Oyuncular karşılıklı olarak yaptıkları esprinin ardından "Çökertme" şarkısını söyleyerek sete geçti.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2005 Cuma 13:49:38
Güncelleme :2 Eylül 2005 Cuma 14:02:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?