3
Mayıs
2024
Cuma
GÖLCÜK - KOCAELİ

OYAK


GÖLCÜK OYAK İLKÖĞRETİM OKULU

Gölcük ilçesinde Oyak tarafından 12 derslikli olarak  planlanan 900.000.000.000 TL mal edilen Gölcük Oyak İlköğretim Okulu 2001 yılında eğitim ve öğretime başladı.

 

 

 

OYAK, 205 sayılı Yasa’nın çizdiği çerçeve kapsamında faaliyet gösterir. Özel hukuk hükümlerine tabi, mali ve idari bakımdan özerk, tüzel kişiliği haiz bir kuruluştur.

Türkiye’nin ilk ve en büyük özel emeklilik fonu olan OYAK, üyelerine sunduğu hizmet ve ürünler anlamında bir hayat sigorta kuruluşu olduğu kadar bir kredi kurumu özelliğine de sahiptir.

OYAK’ın temel hedefi, üyelerine en üst düzeyde hizmet ve reel nema sağlamaktır. Kurum, bu hedefine ulaşmak amacıyla, sahip olduğu varlıklar ile finansal yatırımlar ve iştirak yatırımları gerçekleştirmektedir.

OYAK Grubu’nda, 2003 yılı sonu itibarıyle finans, çimento, otomotiv, gıda, kimya ve hizmet gruplarında faaliyet gösteren 40 şirket bulunmaktadır. Bu çok sektörlü yapı içinde kurum 216 bini aşkın üyesine reel getiri ve 16 bini aşkın çalışanına istihdam sağladığı gibi Türk ekonomisini de önemli katkıda bulunmaktadır.

OYAK markası kalite çağdaşlık ve güven ile özdeştir. Kurum, bu markayı iştirakleri aracılığı ile faaliyet gösterdiği tüm segmentlerde global ve rekabetçi kılmayı hedeflemektedir. Yüksek nitelikli insan kaynağı, profesyonel ve şeffaf yönetim anlayışı, sağlam mali yapısı, güçlü uluslar arası ortaklıkları ve üyelerinin sürekli desteği OYAK’ın hedefine ulaşmadaki en önemli varlıklarıdır.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar