27
Mayıs
2024
Pazertesi
İZMİT - KOCAELİ

Baltalı baba oğul

Kocaeli'de çocukların başlattığı kavgaya büyükler de karışırken, bıçak ve baltaların kullanıldığı kavgada 1 kişi yaralandı.

Olay, İzmit Karabaş Mahallesi Salkım Sokağı'nda meydana geldi. Cengiz E.'nin oğlu Berkay ile Yasin Ç.'nin oğlu Burak kavga etti. Daha sonra büyüklerin de karıştığı kavga büyüdü. Yasin Ç., yanına oğlu Burak Ç.'yi alarak, Cengiz'in annesi Hatice E.'nin Salkım Sokağı üzerinde bulunan dükkanına geldi. Baba ve oğlu Hatice E.'yi darp etti. Olayı gören Hatice E.'nin babası Şükrü E, kavgayı ayırmaya çalışırken karın boşluğundan bıçaklandı.

Ellerinde bıçak ve baltayla kaçmaya çalışan Yasin Ç. ve oğlu Burak Ç.'yi, kavşakta görev yapan trafik polisi biber gazı sıkarak durdurdu. Yaralı Şükrü E, olay yerine gelen ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, büfesi içinde fenalık geçiren ve darp edilen Hatice E, bir başka ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olay yerine çok sayıda polis gelirken çevrede toplanan meraklı kalabalık, ekipler tarafından dağıtıldı. Polis Yasin Ç. ve oğlu Burak Ç.'yi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2009 Cumartesi 18:32:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?