19
Mayıs
2024
Pazar
İZMİT - KOCAELİ

Yolcu otobüsünde eşini vurdu

İstanbul'dan 8 yaşındaki oğlu birlikte Ağrı'ya giden eşi 35 yaşındaki Vahkün U.'nun bulunduğu otobüse İzmit Şehirlararası Otobüs Terminali'nde yetişen 40 yaşındaki Sezai U., eşini inmeye ikna edemeyince araç içinde dehşet saçtı. Sezai U., otobüsün içinde çocukları 8 yaşındaki Vasfi 'nin gözleri önünde eşini tabancayla 5 el ateş ederek öldürdü. Babasının annesini öldürmesine şahit olan küçük çocuk şoka girerken, diğer yolcular panik içinde otobüsten indi.

Olay, bugün saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İstanbul'da oturan Vahkün U., oğlu Vasfi Can ile birlikte İstanbul'dan memleketleri Ağrı'ya gitmek üzere bir firmaya ait yolcu otobüsüne bindi. Otobüs İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde mola verdi. Vahkün U., diğer yolcularla birlikte hareket saatini beklerken, İstanbul'dan otomobille gelen eşi Sezai U. da telaşla hareket etmek üzere olan otobüse bindi.

Sezai U., bir süre “Gitmekten vazgeç. Tamam herşey daha iyi olacak. İn şu otobüsten. Evimize gidelim” gibi cümlelerle, kendisini terkeden eşini ikna etmeye çalıştı. Ancak Vahkün U., ısrarla gitmek istediğini söyleyince bir anda cinnet geçiren Sezai U., belinden tabancasını çıkararak yan koltukta oturan çocuğunun gözü önünde eşi Vahkün U.'ya kurşun yağdırdı.

Vücuduna 5 kurşun isabet eden Vahkün U., koltuğa yığılıp kalırken yolcular da panik içinde otobüsten indi. Silah sesi üzerine olay yerine gelen polisler, Sezai U.'yu gözaltına aldı. Babasının annesini öldürmesini şahit olan Vasfi Can şoka girdi. Polisler tarafından otobüsten indirilen Vasfi Can, bir süre sonra hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis doktorları, otobüsün içinde Vahkün U.'ya bir süre kalp masajı yapmasına rağmen talihsiz kadın kurtarılamadı. Gözaltına alınarak karakola götürülen Sezai U., ifadesinin ardından Adliye'ye sevk edilecek.

 

....
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 15:53:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?