3
Haziran
2024
Pazertesi
EKONOMİ

Başkan 'hayırlı olsun'a gitti

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Seyyar Pazarcılar Odası Başkanlığına tekrar seçilen Adnan Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, yaptıkları ziyarette seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Adnan Aydın ve yönetim kurulunu tebrik etti ve hayırlı olması dilekleriyle başarılı çalışmalarının devamını diledi. Başkan Yıldırım, Karamürsel halkına en hizmeti sunmanın gayreti içinde olduklarını belirterek, pazarcı esnafının da bu konuya hassasiyet göstermesini isteyerek, bu konuda Seyyar Pazarcılar Odası ile koordineli olarak sürdürülen çalışmaların bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada sürdürüleceğini ifade etti.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Karamürsel Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Adnan Aydın, pazarcı esnafının sorunlarının giderilmesinde ve ilçe halkına en iyi hizmeti sunmak için Belediye ile birlikte önceden olduğu gibi bundan sonrada gece gündüz hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2005 Çarşamba 11:31:52
Güncelleme :23 Kasım 2005 Çarşamba 11:39:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?