22
Mayıs
2024
Çarşamba
EKONOMİ

Doğalgaz kayıtları başladı

Karamürsel’de doğalgaz abone kayıtları ve müşteri hizmetlerinin yapılacağı büro Belediye Kültür Sitesinde açıldı.

Karamürsel’de doğalgaz boru hattı döşeme, bina ve apartman girişlerindeki doğalgaz musluklarının takılma çalışmaları tüm hızıyla sürerken, abone kayıtlarının yapılacağı müşteri hizmetleri bürosu da Cumhuriyet Caddesindeki Belediye Kültür Sitesinde, yapılan törenle hizmete açıldı. Belediye Kültür Sitesindeki açılış törenine Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri, davetliler ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldılar.

Armagaz Genel Müdürü Bülent Güvenç, Doğalgaz çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Genel Müdürü Güvenç, gerek alt yapı çalışmaları gerekse abone kayıt ve müşteri hizmetleri bürosunun tahsisinde kendilerine her zaman destek ve yardımcı olan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti.

5 yılda Karamürsel’e döşenmesi programlanan doğalgaz hattının 8 aya indirildiğine dikkat çeken Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, “Yüklenici firma Armagaz ile yaptığımız görüşmeler ve ortak çalışmalar neticesinde alt yapı çalışmaları tamamlanmak üzere. Vatandaşlarımız abone kayıtlarını Belediyemizce yüklenici firma Armagaz’a Cumhuriyet caddesindeki Belediye Kültür Sitesinde tahsis ettiğimiz bürolarda yapabilecekler. Vatandaşlarımız resmi abone ve kayıt işlemlerini bu bürolarda sonuçlandırabilecekler. Şimdi biz Karamürsel’liler olarak üzerimize düşen görevi yerine getirip abonelik işlemlerimizi hızla tamamlamalıyız. Abone kayıt be müşteri hizmetleri bürosu hepimize hayırlı olsun.” Dedi.

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım ve Armagaz Genel Müdürü Bülent Güvenç tarafından açılış kurdelasının kesilmesinin ardından ilk abone kayıt işlemlerini Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım yaptı.


Kenthaber
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 11:18:34
Güncelleme :2 Aralık 2005 Cuma 12:28:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?