18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Belediye personeline plaket

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Belediye bünyesinde 20 ve 25 yıl hizmet sürelerini dolduran personele bu hizmetlerinizin anısına plaket verdi.

Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen ve tüm Belediye Personelinin de katıldığı törende bir konuşma yapan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, "Karamürsel Belediyesi olarak yönetici kadrosu ve personeliyle biz büyük bir aileyiz. Karamürsel Belediyesi çalışanları olarak, değerli Karamürsel halkına hizmet etmek gibi çok ulvi görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bunda özveriyle çalışan siz değerli personelimizin payı çok büyük. Büyük özveriyle çalışarak Belediyemiz bünyesinde 20 ve 25 yılı aşkın hizmet veren değerli arkadaşları tebrik ediyor ve hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim" dedi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Belediye Bünyesinde 25 yılı aşkın hizmet veren Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Özdemir, Nezahat Aydınlı, Hesap İşleri Müdürü Oya Gençer, 20 yılı aşkın hizmet veren Fen İşleri Müdürü Salih Erdinç, Satınalma Müdürü Mustafa Bozpınar, Zabıta Amiri Namiser Bekar, Emlak Servisi Şefi Ramazan Çıkmış, Saha Amiri Ahmet Acar, zabıta Memuru Mustafa Şakıyan ve Temizlik İşleri Müdürlüğü Personeli Mehmet Aslansan’a plaketlerini tek tek verdi ve hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

Karamürsel Belediyesi bünyesinde 20 ve 25 yılı aşkın hizmetlerinden dolayı plaket alanlar adına bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Özdemir, "Bu plaketlerin bizler için manevi değeri çok büyük. Belediye Başkanımız Sayın İsmail Yıldırım, büyük bir nezaket ve kadirşinaslık göstermişlerdir. Kendilerine tüm arkadaşlarımız adına teşekkür ederim" dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2005 Cuma 14:40:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?