1
Haziran
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Okul Aile Birliği'nden belediyeye ziyaret

Karamürsel Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü ve Okul Aile Birliği üyeleri Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür ziyaretinde bulundular.

Karamürsel Belediye Başkan Yıldırım’ı makamında ziyaret eden, Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Kazmalı ve Okul Aile Birliği yöneticileri, yeni okulun 2005-2006 eğitim ve öğretim yılının ikinci döneme yetişmesi ve Karamürsel Belediyesi tarafından okulların bir çok ihtiyacının giderilmesinden dolayı Başkan Yıldırım’a teşekkür ettiler.

Okul Müdürü İsmail Kazmalı, “2004-2005 eğitim ve öğretim sonunda yıkımına başlanan okulumuzun yıkım işlerinden başlayarak yapımı tamamlanan bugüne kadar Belediye Başkanımız sayın İsmail Yıldırım, okulumuzun en kısa sürede hizmete girmesi için büyük gayret göstermiş ve okulumuz ikinci döneme yetiştirilmesinde önemli katkılarda bulunmuştur. Katkılarından dolayı sayın başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Yıldırım, yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İlçedeki tüm okullara, Karamürsel Belediyesi olarak imkanlar nisbetinde eğitim kurumlarına her zaman desteğe hazır olduklarını belirtti.

Başkan Yıldırım, “Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın en iyi koşullarda eğitim görmeleri en büyük temennimiz. Bu açıdan yıkılarak yeniden yapılan Atatürk İlköğretim Okulunun bir an önce eğitime başlaması için Karamürsel Belediyesi olarak imkanlarımız nisbetinde çalışmalara destek verdik. Bu desteğimiz her zaman devam edecektir.” dedi.

Başkan Yıldırım, Eğitim ve öğretime başlayan yeni Okulun Öğretmelere, öğrencilere Karamürsel’e hayırlı olması dileğinde de bulundu.

.
Yayın Tarihi : 18 Şubat 2006 Cumartesi 15:07:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?