18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Belediyeden kurs atağı

Karamürsel Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından açılan 16 değişik branşlardaki kurslara yoğun ilgi var.

Karamürsel Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından daha önce açılan ve halen devam eden İngilizce,Tezhip-Minyatür, Türk Sanat Müziği Koro-Enstrüman, Türk Halk Müziği Koro-Bağlama, Ahşap Oyma, Satranç, Resim, Gitar, Tel kırma, Yoga (Meditasyon ve Yaşam Sanatı), Halk Oyunları, Dekoratif Süsleme, Çini İşlemeciliği, Takı ve el işi ve Kırkyama kurslarına beklenilenden çok ilgi oldu.

Karamürsel Belediyesi Kültür Müdürlüğünce açılan değişik branşlardaki bu kurslara katılan 694 kursiyer, Belediye Kültür Sitesinde uzman Öğretmenlerinin nezaretinde çalışmalara başladılar. Kursların elde edilen bilgi ve becerilerin önemine değinen kursiyerler,

"Hayatımızda önemli ve sanatsal bir boşluğu dolduran bu kurslarda boş zamanlarımızı değerlendirirken, hem aile içi ekonomimize katkıda bulunuyor hem de Kültürel faaliyetlere katılarak ufkumuzu genişletiyoruz, bize bu imkanı sunan başta Belediye Başkanı İsmail Yıldırım‘a ve Karamürsel Belediyesine teşekkür ederiz" dediler.

Belediye Kültür Müdürlüğü'nün açmış olduğu kurslara katılan kursiyerler, çalışmalardan oldukça mutlu olurken kursların bitiminde eserlerini sergileme fırsatı da bulabilecekler.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2005 Cuma 13:33:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?