28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

'Ev ekonomisine katkıda bulunuyoruz'

Karamürsel Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından açılan Takı Tasarım Kursu'na Karamürselli bayanlar büyük ilgi gösteriyor.

Karamürsel Belediyesi Kültür Müdürlüğünce 16 branşta açılan kültür, sanat ve beceri kurslarında eğitim hizmetleri tüm hızıyla sürüyor. Karamürsel Belediyesi Kültür Müdürlüğünce Belediye Kültür Sitesi eğitim salonlarında açılan değişik branşlardaki kurslara katılan kursiyerler, Belediye Kültür Sitesinde uzman öğretmenlerinin nezaretinde çalışmalarını sürdürüyorlar.

Bu yıl Takı Tasarım Kursu'na Karamürselli bayanların yoğun ilgisi nedeniyle 30’ar kişilik iki ayrı sınıf oluşturuldu. Uzman Öğretmen Sema Karacakaya nezaretinde çalışmalarını sürdüren kursiyerler, kurslarda elde ettikleri bilgi ve becerilerin önemine değinerek, "Hayatımıza yeni ufuklar kazandıran bu kurslarda hem boş zamanlarımızı değerlendiriyoruz, hem de yaptığımız bu çalışmalarda ev ekonomisine de katkıda bulunuyoruz. Bize bu imkanı sunan Karamürsel Belediyesine teşekkür ederiz" dediler.



Belediye Kültür Müdürlüğünün açmış olduğu kurslara katılan kursiyerler, çalışmalardan oldukça mutlu olurken, 8 ay sürecek bu kursların bitiminde eserlerini sergileme fırsatı da bulabilecekler.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2006 Pazar 10:43:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?