18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

İkinci kafile de uğurlandı

Karamürsel’den kutsal topraklara, Diyanet İşleri'ne bağlı olarak gidecek ikinci kafile 25 hacı adayı Karamürsel’den dualarla uğurlandı.

Aralarında ilçenin tanınmış esnaf ve simalarının da bulunduğu hacı adaylarının Karamürsel terminalinde düzenlenen uğurlama törenine Karamürsel Belediye Başkan Vekili Recep Özbakır, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karacan, hacı adaylarının yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçe Müftülüğü din görevlileri tarafından, hacı adaylarına kutsal topraklarda hac farizalarını yerine getirirken yapmaları gereken konular hakkında bilgiler verdi. Hacı adayları ile tek tek görüşen Karamürsel Belediye Başkan Vekili Recep Özbakır "Kutsal topraklarda yapacağınız ibadetlerde Allah yardımcınız olsun. Bizler için, ülkemizin birlik ve beraberliği için dua edin. Allah niyetinizi kabul etsin. Sağlıkla gidin, sağlıkla dönün" dedi.

Karamürsel din görevlileri tarafından Kuran-ı Kerim ve ilahilerin okunmasının ardından Karamürsel Müftüsü Abdulcelil Çakar tarafından yapılan duayla hacı adayları kutsal topraklara uğurlandı.


.
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2005 Çarşamba 16:19:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa akbaba IP: 213.145.133.xxx Tarih : 17.12.2005 21:46:45
bir sultanın kölesiyim ben karanfil denizinden gelmiş ya uçmuş kara örtülü nurun kıyısında kutlu aydan bir sofra oturmuş kalbimden geceyi sökmüş selam selam sana ey Nebi burdayım kayıp ruhumdan serseri günah almış beni buraya kadar elimi temizlemezsen bari geriye gönderme ruhum senin mezarıma yakın olsun tenin ey nazenin ruh gir gözlerimden içeriye kalbim bedenim ruhum senin mustafa akbaba kırgızistan 17.12.05