23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Kula ile işbirliği protokolü

Karamürsel Belediyesi ve Manisa İline bağlı Kula Belediyesi arasındaki “Dostluk ve İşbirliği” protokolü Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Kula Belediye Başkanı Halil Gülcü tarafından imzalandı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın makamında düzenlenen imza töreninde Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile Kula Belediye Başkanı Halil Gülcü, meydana gelebilecek doğal afetlerde, iki ilçe ve Belediyelerinin karşılıklı yardım ve işbirliği yapması protokolünü imzaladılar.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Dünya’da doğal afetler her geçen gün artmakta. Doğal afet yaşayan bölgelerde anında müdahale etmek o şartlar altında oldukça zor ve yapılamıyor. Kula Belediye Başkanı ile yaptığımız birebir görüşmelerde böyle durumlarda yardım ve işbirliği mutabakatına vardık. Uzak ilçe seçmemizdeki sebepte, yakın il veya ilçede oluşacak doğal afet, buraları da etkileyecektir. Bu nedenle ilçemizde veya Kula’da yaşanabilecek doğal afetlerde araç, gereç, ekipman ve insan gücü yardımı ve işbirliği yapılacaktır. ” Dedi.

Kula Belediye Başkanı Halil Gülcü’de, “17 Ağustos depreminde yaşanan o zor günleri unutmak mümkün değil. Bu nedenle Karamürsel Belediye Başkanı Sayın İsmail Yıldırım’ın girişimleri ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde böyle bir dostluk ve işbirliği kararına vardık. Sayın Başkanımıza teşekkür ederim.” Dedi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Kula Belediye Başkanı Halil Gülcü arasında imzalanan “Dostluk ve İşbirliği” protokolünün ardından Başkan Yıldırım, Başkan Gülcü’ye Karamürsel Belediyesi Flaması, Karamürsel Tarihi Kitabı ve Karamürsel’in sembolü olan Karamürsel sepetini takdim etti.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Kula Belediye Başkanı Halil Gülcü, imza töreni sonrası Karamürsel Kaymakamı Ramazan Mangaloğlu’nu makamında ziyaret ederek, yapılan Dostluk ve İşbirliği protokolü hakkında bilgiler verdiler ve bir süre görüştürler.


Kenthaber
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 11:40:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?