19
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Kurban bayramı programı

Karamürsel Belediyesi'nin kurban bayramı programı belli oldu. Programa göre bayramlaşma, bayramın birinci günü saat 14.00’de Belediye Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Burada Karamürsel Kaymakamı Ramazan Mangaloğlu ve Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, ilçe protokolü ve ilçe halkıyla bayramlaşacaklar. Kaymakam Mangaloğlu ve Başkan Yıldırım, Belediye Kültür Merkezi'ndeki bayramlaşmanın ardından sırasıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve kimsesizler çocuk yuvasına bayram ziyaretinde bulunacaklar.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından organize edilen ve tüm siyasi partilerin katılımlarıyla yapılacak olan bayramlaşma töreni, bayramın ikinci günü saat 13.30’da Belediye Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Kurban Bayramı münasebetiyle aile mezarlığını ziyaret etmek isteyen vatandaşlar için Karamürsel Belediyesi, bayramın birinci günü, belediye binası önünden saat 10.00’da ücretsiz olarak otobüs tahsis etti. Bu arada bayram süresince temizlik ve zabıta hizmetlerinin aksamaması için tedbirler alındı. 4 günlük bayram süresince belediye ekmek fırını da açık olup, ilçe halkının hizmetinde olacak. Bayram süresince vatandaşların istek ve şikayetleri için 4521025, Zabıta 153 numaralı telefonlarına başvurabilirler.

İSMAİL YILDIRIM’IN BAYRAM MESAJI
Milli ve manevi duyguların doruğa ulaştığı, birlik ve beraberliğimizin en güzel ifadesi olan mübarek Kurban bayramınızı kutlar, Tüm Kocaeli ve Karamürsel halkının her gününün bayram coşkusu içinde geçmesi temennisiyle, sağlık ve esenlikler dilerim.


.
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2006 Pazar 10:47:20
Güncelleme :8 Ocak 2006 Pazar 11:02:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?