18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Örnek yardım

Karamürsel Belediyesi personeli örnek bir davranış göstererek, ekim ayı maaşlarının bir kısmını Pakistan’a bağışladılar.

Güney Asya’da 8 Ekimde meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremde insani, ekonomik ve sosyal açıdan büyük yıkıma uğrayan dost ve kardeş ülke Pakistan halkına yardım amacıyla Karamürsel Belediye Meclisinin Kasım ayı huzur haklarını bağışlamasının ardından Karamürsel Belediyesi personeli de örnek bir davranış sergileyerek ekim ayı maaşlarının bir kısmını bağışladılar.

Kampanyaya öncülük eden ve kendi maaşının bir kısmını bağışlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, özverili çalışmaları ile her zaman gurur duyduğu personelinin bu örnek davranışıyla bir kez daha gurur duyduğunu belirterek,

"17 Ağustos 1999 yılında yaşamış olduğumuz depremde birçok insanımızı ve evlerimizi kaybettik. Bu nedenle dost ve kardeş ülke Pakistan’ın çektiği acıları çok iyi biliyor ve anlıyoruz. 17 ağustos depremini yaşayan Belediyemiz personeli dost ve kardeş ülke Pakistan halkının bu zor günlerinde yanlarında olmak ve acılarını bir nebze olsun azaltmak için örnek bir davranış göstermişlerdir. Kendilerine bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür ederim" dedi.


Kenthaber
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2005 Cuma 15:42:48
Güncelleme :18 Kasım 2005 Cuma 15:49:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?