28
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Siyasi parti liderleri bayramda bir araya geldi

Karamürsel’de tüm siyasi partiler bir araya gelerek bayramlaştı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından geçtiğimiz yıl Ramazan bayramında başlatılan ve siyası parti ilçe başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşen ‘bayramlaşma’ töreni Kurban Bayramında da sürdü.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından organize edilen bayramlaşma töreninde tüm siyasi partiler bir araya geldi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından organize edilen bayramlaşma töreni Belediye Kültür Merkezinde yapıldı. Bayramlaşma törenine Karamürsel Kaymakamı Ramazan Mangaloğlu, Siyasi parti ilçe başkanları, parti yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, oda başkanları, mahalle ve köy muhtarları ile kalabalık halk topluluğu katıldı.

Bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Başkan Yıldırım, “Bizler bu ilçede yaşayan, insani ilişkilerin yanı sıra bu ilçeye hizmet etmek için mücadele eden kişileriz. Gerçekleştirdiğimiz bu kaynaşma ve sevgi yumağı ile bundan sonra daha da çoğalarak sürecektir. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Bayramınız kutlu olsun.” Dedi.


Kenthaber
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2006 Salı 17:07:05
Güncelleme :14 Ocak 2006 Cumartesi 17:18:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?