6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Adapazarı'nda korkunç cinayet

Adapazarı'nda bir kuyumcu ve 2 kızı, boğazları kesilerek öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Adapazarı Kapalı Çarşı'da kuyumculuk yapan İsmail Bilaloğlu (65) ve kızları Neriman (25) ile Hatice (30) Bilaloğlu, Söğütlü İlçesi su deposu yakınlarında, araçlarının içinde öldürülmüş olarak bulundu.

Kapalı Çarşı'daki dükkanlarını dün akşam kapattıktan sonra bir daha kendilerinden haber alınamayan baba ve 2 kızı, güvenlik güçlerinin araştırması sonucunda vahşice öldürülmüş olarak bulundu.

Sakarya'nın Ferizli İlçesi Değirmencik Mahallesi'nde oturdukları belirlenen ve dün akşam işyerlerini kapattıktan sonra bir daha haber alınamayan İsmail Bilaloğlu, kızları Neriman ve Hatice Bilaloğlu, bugün öğle saatlerinde Söğütlü İlçesi su deposu yakınlarında 54 FU 480 plakalı otomobilin içinde boğazları kesilmiş ve vücutlarında çok sayıda bıçak darbesiyle öldürülmüş olarak bulundu. Aracın kapılarının kilitli olması üzerine ise olay yerine çilingir çağırılarak kapılar açıldı. Cesetler, ilk incelemenin ardından Sakarya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ailenin yakınları da cinayet karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Öldürülen Hatice Bilaloğlu'nun 15 gün önce nişanlandığı öğrenilirken, olay yerine gelen nişanlısı Yusuf Özkınalı da yakınları tarafından sakinleştirildi.

Sakarya Valisi Nuri Okutan ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay İhsan Sarı olay yerine giderek bilgi aldı. Okutan, yaşanan olayın üzüntü verici olduğunu söyleyerek, gerekli araştırmanın başlatıldığını ifade etti.

Öte yandan, araçta bulunduğu belirtilen para çantasının ise kayıp olduğu ileri sürüldü. Yetkililer, cinayetin gasp amaçlı işlenmiş olabileceğini belirtti.

.
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2006 Cuma 16:54:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?