3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Adapazarı'nda taksici cinayeti

Adapazarı merkeze bağlı Horozlar Köyü'nde terk edilmiş bir ticari takside, aracın sahibi olan taksici göğsünden vurulmuş halde, yerde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Adapazarı merkez Horozlar Köyü'nde terk edilmiş olarak bulunan 54 T 0544 plakalı takside, aracın sahibi olan İsmail Üsküp (55) isimli taksici tabanca ile göğsünden vurulmuş olarak yerde bulundu.

Vatandaşın ihbarıyla olay yerine gelen jandarma ekipleri inceleme yaptı. Üsküp'ün Adapazarı Yeni Camii taksi durağına kayıtlı olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen savcı inceleme yaparak, belediyeden cenaze arabası istendi. Cenaze arabasının gecikmesi üzerine Üsküp'ün cesedi, Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla jandarma minibüsüne konularak, incelenmek üzere Sakarya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Üzerinden sağlık karnesi ve kimliği çıkan taksicinin en son akşam saatlerinde durakta görüldüğü öğrenildi. Taksicinin aracına müşteri kılığında giren faili meçhul kişi ya da kişilerce öldürülmüş olması ihtimali üzerinde duruluyor.

Bu arada, olay yerine gelen Adapazarı Taksici ve Dolmuşçular Derneği Başkanı Selçuk Sorgut, yaptığı açıklamada, cinayete çok üzüldüklerini, 1 hafta önce yapılan Adapazarı'nda yapılan Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimleriyle olayın bir ilgisinin olamayacağını söyledi.
Jandarma olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

.
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2005 Pazar 01:58:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?