3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Anne-kıza kurşun yağdı

Adapazarı'nda bir genç kız ile annesi, silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda genç kız olay yerinde hayatını kaybederken, annesi ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Adapazarı Çukurahmediye Mahallesi'nde bugün öğle saatlerinde meydana gelen olayda, Gülşen Akıncı (40) ile kızı Melike Akıncı (15), silahlı saldırıya uğradı. Yolda yürürken bir anda üzerlerine kurşun yağdırılan anne ile kızdan, Melike Akıncı olay yerinde hayatını kaybetti. Anne Gülşen Akıncı da ağır şekilde yaralanarak Toyota-SA İlkyardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırıldı. Akıncı, buradaki ilk müdahalesinin ardından Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Polis, olay yerinde yaptığı incelemede 18 adet boş kovan bulurken, saldırgan ise kayıplara karıştı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, saldırıyı A.B. isimli şahsın gerçekleştirdiği belirlendi. Ölen Melike Akıncı'nın 4 ay önce A.B.'ye (Abdulkadir Bolat) kaçtığı ve tecavüzüne uğradığı öğrenildi.

Tecavüz olayının ardından genç kızın, ailesi tarafından geri alındığı ve A.B.'nin de tutuklandığı bildirildi. Cezaevi'nden çıktıktan sonra saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen A.B.'nin yakalanması için polis geniş çaplı operasyon başlattı.

.
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 18:31:04
Güncelleme :2 Aralık 2005 Cuma 18:38:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?