6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Kazığa oturtularak öldürülmüş

Sakarya’nın Pamukova ilçesine bağlı Mekece Köyü yakınlarında ormanlık alanda 5 gün önce bulunan erkek cesedinin sırrı çözüldü. 

Cesedin İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemesi sonunda, dolandırıcılıktan sabıkalı, çeşitli dolandırıcılık suçlarından aranan ve bir aydır kayıp olan 41 yaşındaki Ramazan Gökay’a ait olduğu, başının ezildiği, cinsel organının kesildiği, kazığa oturtularak öldürüldüğü saptandı.

5 gün önce Bursa- Sakarya yolu olan Pamukova ilçesi Mekece Köyü kırsalı ormanlık alanda bir erkek cesedi bulundu. Üzerinden kimlik çıkmayan ve 2 haftalık olduğu tahmin edilen cesedin kafatası bölümünde bir eziklik olduğu gözlenirken, ceset incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Jandarma tarafından parmak izleri alınan cesede yapılan teknik incelemede, Eskişehir nüfusuna kayıtlı 41 yaşındaki Ramazan Gökay’a ait olduğu belirlendi.

Daha önce dolandırıcılık suçlarından defalarca hapise girdiği belirlenen Gökay’ın, Ankara ve Konya Emniyet Müdürlükleri tarafından arandığı belirtildi. Ceset üzerinde yapılan ilk incelemede, Gökay’ın dövüldükten sonra cinsal organının kesilip, başının da taşla ezildikten sonra arkadan kazık sokularak öldürüldüğü belirlendi.

Jandarma, Ramazan Gökay’ın alacaklıları tarafından kaçırıldıktan sonra öldürülmüş olabiliceği ihtimali üzerinde duruyor.
.
Yayın Tarihi : 23 Mayıs 2006 Salı 13:04:26
Güncelleme :23 Mayıs 2006 Salı 14:06:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?