6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Narkotikten uyuşturucu tacirlerine darbe

Sakarya Jandarma Alay Komutanlığı'na bağlı Narkotik timleri Yeşilyurt Köyü'nde 8 bin kök dişi hint keneviri ile 26 kilogram toz esrar ele geçirdiler. Olayla ilgili 3 kişi gözlem altına alındı.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri Yeşilyurt Köyü'nde hint keneviri ekim alanı tespit ettiler. Jandarma narkotik timleri burayı izlemeye alarak uyuşturucu tacirlerini belirledi. Yapılan operasyon sonucu tarlada 8 bin kök hint keneviri ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 3 kişi gözlem altına alınırken, şahısların evlerinde yapılan aramalarda 26 kilogram toz esrar ele geçirildi. 8 bin hint keneviri jandarma tarafından sökülerek imha edildi.
 
Uyuşturucu tarlasının sahibi ve eken kişi İ.Y. çıkarıldığı mahkeme sonucunda tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarma yetkilileri yaptıkları açıklamada, bu tür operasyonların devam edeceğini ayrıca bölgede ekili bulunan uyuşturucu tarlalarının tek tek tespit edilerek, bunları eken ve satanlarla büyük bir mücadele edildiğini belirtiler.
İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2006 Cumartesi 17:59:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?