3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

'Öğrenciden şüpheleniyoruz'

Sakarya'nın Hendek İlçesi'nde bir okula molotof kokteyli ile saldırı düzenlendi.
Edinilen bilgiye göre, Hendek İlçesi'ndeki Hendek Ticaret Meslek Lisesi'ne gece geç saatlerde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce molotoflu saldırı yapıldı.

Saldırganların, Okul Müdürü Kemal Koçkaya ve Müdür yardımcısı Recep Pertev'in odalarının camını kırarak yaktıkları 2 molotofu içeri attıkları belirlendi. Saldırganlar olaydan sonra kaçmayı başarırken çevre sakinlerinin okuldan çıkan dumanları fark etmesi üzerine Hendek Belediyesi İtfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi.

Yangın kısa sürede söndürülürken okulda küçük çaplı maddi hasar meydana geldi. Polis yetkilileri olay yerinde delil ve iz aradılar. Odaların birinde bulunan 1 adet yanmış pet şişe incelenmek üzere polis yetkililerince götürüldü.

Bu arada Okul Müdürü Kemal Koçkaya ve Müdür yardımcısı Recep Pertev'in yanı sıra Hendek Milli Eğitim Şube Müdürü Muhittin Derman da okula gelerek olay hakkında bilgi aldı. Müdür yardımcısı Recep Pertev, olayla ilgili olarak yakın bir dönemde disiplin cezası alan 2 öğrenciden şüphelendiklerini söyledi. Polis ekiplerinin çalışması sonucu 1 öğrencinin göz altına alındığı öğrenilirken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

.
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2005 Cumartesi 02:45:28
Güncelleme :22 Ekim 2005 Cumartesi 10:38:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?