6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Pamukova'da 'namus cinayeti'

Pamukova'da bugün meydana gelen olayda, ablasının kocasını öldüren şahıs, cinayeti işledikten sonra polise teslim oldu. Şahıs, 15 gün önce de karısını öldürdüğünü ve cesedini de ormanlık alana attığını itiraf etti. 

Alınan bilgilere göre, Pamukova İlçesi'nde meydana gelen olayda, Yakup Bozan isimli şahıs, ilçe girişindeki bir lastik tamircisinde karşılaştığı ablasının kocası Ahmet Yeltekin'i av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Cinayetin ardından, yanındaki 2 oğluna polis çağırmasını söyleyen Yeltekin, suç aleti av tüfeğiyle birlikte teslim oldu. 

Yakup Bozan daha sonra polise, 15 gün önce de karısı Aynur Bozan'ı öldürdüğünü söyledi. 

Bunun üzerine Yakup Bozan'ı, karısını öldürdüğü Pamukova'nın Paşalar mevkiine götüren güvenlik güçleri, tatbikat yaptırdı. 

İşlediği cinayeti soğukkanlı bir şekilde anlatan Yakup Bozan, "Ahmet Yeltekin, ablamın kocası. 

Ablam bir süre önce vefat etti. Karım Aynur Bozan ile Ahmet Yeltekin 20 gün kadar önce birlikte kaçtı. 

Ben de peşlerine düştüm. Karımı 15 gün önce Bilecik'in Gölpazarı İlçesi'nde yakaladım ama eniştem Ahmet Yeltekin kaçmayı başardı. Karımı Pamukova'ya getirip, Paşalar mevkiindeki ormanlık arazide bıçakla öldürdüm. 

Cesedini de uçuruma yuvarladım. Bugün de aracımı tamir ettirmek üzere ilçe girişindeki lastik tamircisine gittiğimde Ahmet Yeltekin'in de orada olduğunu gördüm. Aracımdaki av tüfeğini alarak öldürdüm. 

Namusumu temizledim. Eğer onları ben öldürmeseydim çocuklarım öldürecekti" dedi. Yakup Bozan gözaltına alınırken, polis ise her 2 cinayetle ilgili olarak araştırmasını sürdürüyor.
.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2006 Pazartesi 16:53:11
Güncelleme :14 Haziran 2006 Çarşamba 17:38:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?