3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Polisten oto hırsızlarına darbe

Sakarya'da polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda, çaldıkları otomobilleri paraçalayarak piyasaya sürdükleri belirlenen 3 kişi yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Oto Hırsızlık Masası Ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde, bazı şahısların Sakarya ve çevre illerden çaldıkları otoları parçalayarak sattıkları ihbarı alındı. İhbar üzerine harekete geçen polis, Kocaeli Uzuntarla Beldesi'nde bulunan bir çiftlik evine gece yarısı baskın düzenledi. Çiftlik evinde yapılan aramada parçalanan otolara ait lastikler, kaporta aksamları, oto kapıları ve koltuklar ele geçirildi.

Araştırmalarını sürdüren polis, çiftlik evinin yakınlarında bulunan Milli Park içerisinde ise oto parçaları ile evin yakınında bulunan dere içerisinde 4 adet parçalanmış oto ile 2 adet yürür vaziyette change edilmiş otomobil bulundu. Polis tarafından gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde iki adet sahte ve çalıntı plakalar, ruhsat, 1 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait fişek, araç parçalamada kullanılan spiral taş, sac kesme makası ile sac kesme testeresi bulundu. Olayla ilgili M.K, M.D ve Y.K adındaki 3 zanlı yakalanarak gözlem altına alındı. 3 zanlı, sorgularının ardından adliyeye gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2005 Çarşamba 21:49:32
Güncelleme :29 Ağustos 2005 Pazartesi 13:26:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?