6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Sapanca'da silahlı saldırı

Sapanca Orman İşletme Şefi Engin Kibar, makamında uğradığı silahlı saldırıda yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Sapanca Orman İşletme Şefi Engin Kibar (29), bugün saat 11.00 sıralarında makamına gelen 20-25 yaşlarında bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan Kibar'ın ayaklarına iki el ateş ettikten sonra kayıplara karıştı. İki ayağından vurulan Engin Kibar, 112 Acil Servis ambulansıyla Adapazarı Toyota-SA İlk Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu arada, Sapanca Orman İşletme Şefliği'nin dün gece orman kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle bir kamyona el koyduğu ve İşletme Şefi Engin Kibar'ın bu yüzden vurulduğu iddia edildi. Engin Kibar, ilk tedavisinin ardından ayaklarından birinin damarının parçalanması nedeniyle İstanbul Kartal Koşuyolu Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede Engin Kibar'ı ziyaret eden Orman Bölge Müdürü Hasan Yıldız, olayın orman kaçakçıları tarafından gerçekleştirilmiş olabileceğini söyledi. Polis saldırganın yakalanması için operasyon başlattı.

.
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2006 Perşembe 18:05:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail yağcıoğlu IP: 85.108.110.xxx Tarih : 25.05.2006 00:21:56
ilk duyduğumda şok oldum,hastaneye koştum,yoğun bakımda dediler...kardeşime büyük geçmiş olsun,durumunun iyiye gittiğini bilmek çok sevindirici...dualarım onunla...