6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Şehir dışına götürüp gasp ettiler

Adapazarı Erenler Beldesi'nde dün gece meydana gelen olayda bir taksici, şehir dışına götürdüğü şahıs tarafından gasp edildi.

Erenler Beldesi'nde taksicilik yapan Ali Maden (35), dün gece saat 22.00 sıralarında durağa gelen 50 yaşlarındaki bir müşteriyi aracına aldı. Verilen adrese gitmek üzere yola çıkan Maden, D-100 Karayolu Hanlı Beldesi'ndeki sanayi çarşısı yakınlarında, kimliği belirsiz şahıs tarafından silah tehdidiyle soyuldu. Taksicinin üzerindeki bir miktar parayla cep telefonunu alan şahıs, daha sonra araçtan inerek kayıplara karıştı.

Yaşadığı olay nedeniyle şok geçirdiğini söyleyen taksi şoförü Ali Maden, yakında bulunan bir otoparka giderek, bekçiden 155 Polis İmdat'ı aramasını istedi. Maden, "Müşteri gibi aracıma binen şahıs, Dörtyol Sanayi Çarşısı'na gitmek istediğini söyledi. Adrese yaklaştığımızda bir anda enseme silah dayayarak arabayı durdurmamı istedi. Bağırıp çağırmaya ve para istemeye başladı. Ben de üzerimdeki o günkü hasılatın tamamını ve cep telefonunu verdim. Sonra da arabadan inip uzaklaştı" dedi.

Polis ekipleri, taksiciyle birlikte çevrede yaptıkları aramalarda gaspçının izine rastlayamazken olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2006 Perşembe 17:05:58
Güncelleme :20 Nisan 2006 Perşembe 17:27:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?