3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Tansiyon hastası kadın derede boğuldu

Adapazarı'nda dereye düşen yüksek tansiyon hastası bir kadın, hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Adapazarı Bahçelievler Mahallesi Sağlık Ocağı yakınlarında meydana gelen olayda, yaşlı bir kadının Çark Deresi'nde akıntıyla sürüklendiğini gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Polis gelinceye kadar suya giren vatandaşlar, yaşlı kadının cesedini sudan çıkarmayı başardı. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede, adının Çiçek Koç (80) olduğu öğrenilen kadının ilköğretim okulu öğrencileri tarafından en son olay yerine 1.5 kilometre uzaklıktaki 32 Evler Köprüsü üzerinde görüldüğü belirlendi. Öğrenciler, yaşlı kadının köprüden geçtiği sırada dereye düştüğünü, sonra da gözden kaybolduğunu anlattı.

Çiçek Koç'un kızı Songül Çırpan ise olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Çiçek Koç'un, Serdivan Beldesi'nde oğluyla birlikte yaşadığı ve 32 Evler Mahallesi'nde oturan kızına ziyarete gittiği öğrenildi. Ölen kadının kızı Songül Çırpan ise, annesinin yüksek tansiyon hastası olduğunu ifade ederek, bu nedenle dengesini kaybetmiş olabileceğini söyledi.

Yaşlı kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Sakarya Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili araştırma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2005 Çarşamba 01:16:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?