6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Valilik önünde bomba paniği

Sakarya'da, Valilik Konağı'nın önünde duran bir araçta bomba bulunduğu ihbarı, polisi alarma geçirdi. Aracı çekiciyle kaldıran polis, yaptığı aramada bombaya rastlamazken, 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Adapazarı Çark Caddesi'nde seyir halinde bulunan 54 PC 206 plakalı kamyonet, bir süre Valilik Konağı önünde durduktan sonra konağın bahçesine girmek istedi. Durumu fark eden polisler, aracın yanına giderek olaya müdahalede bulundu. Araçta bulunan 2 şahıs, 2 kadının kendilerini takip ettiğini ve bu kadınların üzerinde bomba olduğunu söyleyerek, "Hemen güvenlik önlemi alın. Canlı bomba 2 kadın bizim aracımıza da bomba koydu. Bize yardım edin" şeklinde konuştu.

Bunun üzerine Valilik Konağı'nın bulunduğu bölgeye çok sayıda polis sevk edilerek güvenlik önlemi alındı. Şahıslar gözaltına alınırken, kamyonet de bir çekiciyle garaja götürüldü. Burada sıkı bir aramadan geçirilen kamyonette bombaya rastlanmadı. Aracın Sakarya'nın Karasu İlçesi'ne kayıtlı olduğu ortaya çıkarken, sürücü Sefer Kapucuoğlu ile yanındaki kimliği henüz tespit edilemeyen şahıs Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü.

.
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2006 Pazar 17:52:53
Güncelleme :9 Nisan 2006 Pazar 21:47:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?