3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Ya dolu olsaydı!

Sakarya'nın Hendek İlçesi yakınlarında bir tanker, balataların ısınması nedeniyle yandı. Tankerin boş olması, olası bir faciayı önledi.

Alınan bilgiye göre, TEM Otoyolu Hendek İlçesi Yarıca Köyü yakınlarında, Ankara'dan İzmir'e gitmekte olan Yunus Uçar idaresindeki 06 AG 5073 plakalı tankerde, balataların ısınması nedeniyle yangın çıktı. Lastiklerden başlayan yangın, bir anda tankeri alevler içinde bıraktı. Sürücü Yunus Uçar, yangın sonucu çekiciyi tankerden ayırarak ileriye çekti. Daha sonra yangın tüpü ile Yunus Uçar ve arkadan başka bir tankerle seyreden arkadaşı Ender Duvarcı yangına müdahalede bulundu. Her iki sürücü de alevlerden etkilenerek hafif şekilde yaralandı.

Alev alan tankere Hendek Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Tankerde çıkan yangın, itfaiyenin köpük sıkması sonucu kısa sürede kontrol altına alındı. Yaralanan Uçar ile Duvarcı Toyota-SA Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu arada, mazot tankerinin boş olması olası bir faciayı önledi. Yangın söndürülürken, tanker ise kullanılmaz hale geldi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2005 Pazartesi 15:12:26
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 15:42:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?