17
Haziran
2024
Pazertesi
YAŞAM

Ferizli'de yol genişletme çalışması

Ferizli İlçesi'de, belediye ekipleri tarafından başlatılan yol genişletme çalışmaları tamamlandı. 

Ferizli Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından ilçenin Değirmencik Mahallesi Sapağı ile Sakarya L Tipi Cezaevi arasındaki yolda başlatılan genişletme çalışmaları tamamlandı. Ferizli Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş, çalışmalar hakkında bilgi vererek, Fen İşleri Ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol genişletme çalışmasında 500 metrelik alanda mevcut yolun 4 metre genişletilerek, stabilize asfalt malzemesi döküldüğünü söyledi. Kaşkay, çalışmalar sırasında 800 ton stabilize asfalt malzemesi kullanıldığını ifade etti.
Belediye Başkanı Hüseyin Kaşkaş, "Bahar aylarının gelmesiyle, ilçede altyapı, yol genişletme, çevre düzenlemesi ve ara sokaklara kilitli parke döşenmesi gibi çalışmalara hız verdik" dedi.
.
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2006 Salı 16:05:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
deniz ak IP: 86.213.166.xxx Tarih : 23.09.2006 22:35:39
ferizlideki calismalar guzel ancak neden bu kadar yavas ilerledigi hakkinda cevap verebilirmisiniz, gecen kis ferizlililzr icin kabus gibiydi simdi yine her yer camur icinde ve 2007 yazinda bitecegi soylentileri varmis. bu kadar rezaleti yasamaktansa birakin yollar genislemeyiversin, birakin temiz icme suyu olmayi versin.