15
Haziran
2024
Cumartesi
KÜLTÜR/SANAT

İzel'den ziyafet

Sakarya'nın Sapanca İlçesi Kırkpınar Beldesi'nde, ünlü sanatçı İzel konser verdi.

Kırkpınar Belediyesi ve Kırkpınar Gazetesi işbirliği ile düzenlenen halk konserinde ünlü şarkıcı İzel konser verdi. Konseri Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, DYP İl Başkanı Ali Dünya, Kazımpaşa Belediye Başkanı Necati Cantimer, Kırkpınar Belediye Başkanı Niyazi Bağdat, protokol ve vatandaşlar izledi. Belediye meydanını dolduran binlerce hayranını gören şarkıcı İzel, küçük hayranlarının şarkılarına eşlik etmesi üzerine bir hayli duygulandı. Küçük izleyicileri ile birlikte şarkılarını okuyan şarkıcı, bir ara piyanistlerin yaktığı maytapların sahneyi tutuşturması üzerine konserine kısa süre ara verdi. Piyanistleri yangın konusunda uyaran sanatçı İzel yangının söndürülmesinin ardından konserine devam etti.

Şarkılarını söylerken kendisinin evde kaldığını dile getiren İzel, kısmetinin çıkmamasından yakındı. Eline aldığı flütü çalarak konsere ayrı bir renk katan şarkıcı, rahmetli ünlü Besteci Melih Kibar'ın şarkılarından birini okurken ünlü bestecinin adının Kırkpınar'da bir bulvara verilmesinden dolayı Belediye Başkanı Niyazi Bağdat'a teşekkür etti.

Gece geç saatlere kadar devam eden konserde İzel, asker selamı ile halkla birlikte 10. Yıl Marşı'nı okuyarak konserine son verdi. Konserin ardından sahneye gelen Kırkpınar Belediye Başkanı Niyazi Bağdat, sanatçı İzel'i kutlayarak, kendisine ve saz arkadaşlarına çeşitli hediyeler verdi. Başkan Bağdat, gelecek yıl konserlerin yeni yapılacak anfi tiyatroda gerçekleştirileceği müjdesini verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2005 Pazar 11:56:51
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 13:57:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?