19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Trafik kazası

Sapanca İlçesi'nde, hemzemin geçitte alkollü sürücünün kullandığı araç ile yolcu treninin çarpışmasıyla meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgelere göre, kaza Sapanca İlçesi Harmanlık Hemzemin Geçidi'nde saat 08.20 sıralarında meydana geldi. Alkollü olduğu belirlenen Bülent Köroğlu (44), idaresindeki 34 AT 9792 plakalı Fiat Doblo marka araçla hemzemin geçitten geçmeye çalıştığı sırada araç stop etti. Bu sırada makinistliğini Özcan Altındal ve Mehmet Bektaş'ın yaptığı 11319 sayılı Ankara'dan İstanbul yönüne gitmekte olan İç Anadolu ekspresi araca çarptı. Yolcu treninin araca arka tarafından vurmasıyla, araç hemzemin geçit dışına çıktı.

Bariyerlerin de büyük hasar gördüğü kazada araç sürücüsü Bülent Köroğlu (44) ve yanında bulunan Dilber Yeşilyurt (46) yaralandı. Araç sürücüsü Bülent Köroğlu'nun aşırı derecede alkollü olduğu belirlendi. Köroğlu ve yanında bulunan bayan 112 Hızır Acil Servis ambulansıyla kaldırıldıkları Adapazarı Toyata-SA Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ambulansla hastaneye getirilen yaralı sürücü, basın mensuplarına ayakkabılarını fırlattı.

Kaza sonrası araçta inceleme yapan polis çok sayıda bira şişesi buldu. Sürücü ve yanındaki bayanın alkol alarak gittikleri öğrenildi. Kazayı küçük sıyrıklarla atlatan sürücü Bülent Köroğlu'nun 75 promil alkollü olduğu öğrenildi. Kazada ağır yaralanan Dilber Yeşilyurt'un ise hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2006 Pazar 12:29:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?