15
Haziran
2024
Cumartesi
KÜLTÜR/SANAT

Belediye tiyatrosu sezonu açtı

Çorlu Belediyesi Tamer Levent Sahnesi, tiyatro sezonunu Ortaoyuncular'ın 'Aşkımızın Son Durağı' adlı oyunuyla açtı. Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy ve ekibinin sahne aldığı oyunu izlemeye gelen tiyatro severler, salonu doldurdu.
 
Çorlu Belediyesi Tamer Levent Sahnesi 2006-2007 tiyatro sezonunun açılışında Ferhan Şensoy'un yazıp yönettiği, Emekli Tiyatrocu bir karı kocanın tiyatro aşkıyla yola çıkarak, tiyatroyu yeni nesillere sevdirmek ve öğretmek amacı ile kurdukları sanat akademisinde yaşanılanların irdelendiği 'Aşkımızın Son Durağı' adlı oyun sahne aldı. Oyunu sahneleyen Ferhan Şensoy, Nefrin Tokyay, Erkan Üçüncü, Ali Çatalbaş, Özkan Aksu, Elif Durdu ve Ebru Soyuerden, sahne performanslarıyla izleyenlerden bol bol alkış aldı.
 
Oyun sonunda Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin, Ferhan Şensoy'a teşekkür plaketi verirken, "Sanatın her zaman yanında olan Çorlu Belediyesi, Ferhan Şensoy'un yazıp yönettiği Aşkımızın Son Durağı adlı oyun ile 2006-2007 tiyatro sezonunu açmış bulunmaktadır.
Tiyatro, sanatın en güzel ve önemli dallarından biridir. Siz sanatseverlere yönelik çalışmalarımız devam edecek ve sezon boyunca birbirinden güzel oyunlarla sizleri buluşturacağız. Burada başta üstadımız Ferhan Şensoy ve ekibine, emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.
 
Oyun sonunda düşüncelerini ifade eden usta tiyatrocu Ferhan Şensoy ise, "Bugün Çorlu'da bu güzel ortamda sanatseverlerle buluşmuş olmaktan son derece mutluyum. Tiyatroya yatırım yapan, halkına sanatın en güzel dallarından birini sunan Çorlu Belediyesi'ne teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2006 Salı 14:15:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?