1
Haziran
2024
Cumartesi
KÜLTÜR/SANAT

Lara ile coştular

Tekirdağ Belediyesi tarafından düzenlenen yaz konserleri çerçevesinde anfi tiyatroda konser veren şarkıcı Lara, Tekirdağ'da coştu, coşturdu. Mayo ile klip çekenlere laf atan Lara, "Biz Türk'üz, bikini ile klip çekmek, arkamızı dönüp dans etmek bize yakışmaz" dedi.


Anfi tiyatroda sahneye çıplak ayakla çıkan ve konserini bu şekilde tamamlayan Lara, çıplak ayakla dans etti, davul çalarak şov yaptı, zaman zaman da yerlere yatarak şarkı söyledi. Bir ara, sahneye çıkmak isteyen bir hayranının güvenlik tarafından engellenmesi ile çıkan tartışmayı da sona erdirmeye çalışan Lara sinirlenerek, "Erkek adam kavga etmez, adam gibi dans edecekseniz gelin edin.

Etmeyecekseniz de defolun gidin" dedi. Lara kendisi ile gurur duyduğunu da belirterek, "Hem ev kadınıyım hem sanatçıyım. Hem anneyim hem de iyi bir eşim, daha ne isteyeyim" diye konuştu.

Hareketli şarkıları ve sahne performansıyla Tekirdağlılardan tam not alan Lara, yaklaşık 2.5 saat boyunca hem kendisi coştu hem de konseri izlemek için anfi tiyatroyu dolduran binlerce Tekirdağlıyı coşturdu

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2005 Pazar 17:08:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?