17
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Çorluspor Farka aldırmıyor

    Profesyonel liglerde ki tek Trakya temsilcisi olan Sarı – Kırmızılıların Teknik Direktörü Erdal İşkar yaptığı açıklamada maçın ilk bölümlerinde rakip ile başa baş mücadele sergilediklerini ve alınan farklı mağlubiyetin ilk yarıda ki oyunun karşılığı olmadığını ifade ederek; “Elimizde ki kadro kısıtlı, ancak bizler elimizi taşın altına koyduk ve bu kısıtlı kadro ile en ezından ilk yarıyı tamamlamak durumundayız. Maçın 35. dakikasında kalecimiz Serdar`ın oyunun 0 – 0 devam ettiği bir anda sakatlanarak sahayı terk etmesinin ardından goller yedik ve sahadan farklı mağlup ayrıldık. Ancak ilk yarıyı golsüz tamamlayabilsek ve kalecimiz Serdar`da sakatlanmasıydı oyun tam istediğimiz şekle dönüşecekti ve İstanbul deplasmanından en azından bir puanla dönebilecektik. Ancak olmadı yine de her ne olursa olsun elde ki kısıtlı imkanlarla mücadelemize devam etmek zorundayız. Kimseyi kaybetmemiz gerekiyor” dedi.
 
    Kaleci Serdar`ın serçe parmağında ki sakatlığına ilk anda kırık teşhisi konduğunu daha sonra çıkık olduğunun farkına varılarak tedavisinin yapıldığını da kaydeden İşkar; “İstanbul`da ilk müdahaleyi yapan doktorlar 2 hafta sahalardan uzak kalacağını söylediler. Ancak hafta içinde tekrar kontrolden geçecek ve Aydınspor maçına hazır hale gelmeye çalışacak” dedi.
İlk yarıda kısıtlı kadro mücadele etmek zorunda olduklarını üzerine basa basa vurgulayan Teknik Direktör İşkar; “İlk yarıda özellikle sahamızda toplayabildiğimiz kadar puan toplayıp ikinci yarıda tırmanışa geçmek ve kümde kalmak istiyoruz. Buna inancımız ve gücümüz var” dedi.
Serdar ŞAHİN - Çorlu İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2004 Salı 10:41:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?